Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 439 030

whapplogo_4q12.640.jpg 06 51 439 030

Richard Sloot

Richard SlootMijn naam is Richard Sloot. Ik leer mensen gezond bewegen in relatie tot de hulpvraag, de dagelijkse activiteiten en individuele mogelijkheden van een persoon. Ik ben oefentherapeut Cesar, een professional op het gebied van houding, beweging en gedrag.

Ik ervaar veel plezier in het samenwerken met mensen teneinde doelstellingen te bereiken. En dat lukt verrassend vaak met kleine aanpassingen in de manier van bewegen, het omgaan met fysieke en mentale belasting en praktische oefeningen gericht op het dagelijks leven. Uniek is dat u hierdoor zelf de regie leert voeren over het lichaam en de deskundige wordt in het behalen van de gewenste resultaten. Als ik mijn werk goed doe dan ben ik snel niet meer in beeld, omdat u zelf verder kan.

Van jongs af aan ben ik - naast een fanatieke sporter - ook erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het functioneren hiervan. De uitdaging deze zaken te combineren was geboren en zodoende ben ik de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht gestart. Ik ben opgeleid tot een specialist in houding en beweging. Eén van de sporten die ik heb beoefend is stijldansen, een sport waarbij heel bewust moet worden omgegaan met de aansturing van het lichaam. De combinatie van deze sport en mijn opleiding/huidige werk maakt dat ik een snelle vertaalslag kan maken tussen probleem en onderliggende oorzaak.

Neem vrijblijvend Contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer