Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 43 90 30 (Praktijk)

icon_mobiel.gif 06 29 46 56 01 (Cristina prive)

Cristina Sonnevelt-Weenink

Mijn naam is Cristina Sonnevelt-Weenink. Sinds 1995 is de hoek van de Bilderdijklaan mijn praktijklocatie.

Mijn motto is:  Goed Leven door Gezond Bewegen.

Ik ben overtuigd van de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest.  Wanneer alle aspecten in balans zijn ervaren we “flow” in ons leven. We zitten lekker in ons vel en ons leven “loopt” lekker, we genieten!


In 1984 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd. Ik ben BIG geregistreerd: 79035453540 en mijn AGBnr 04001535.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als Erkend Voetentrainer en geef als docent les aan de Opleiding voor Voetentraining.nl .

Omdat de voeten ons fundament zijn sluit het aan bij mijn totale visie over de relatie voet-houding en beweging, stress en gezondheid. Als ons fundament niet goed is, dan geeft dit in de  keten klachten en verstoringen. 

Vanaf 1992 volgde ik de volgende aanvullende opleidingen:

Adem- en Ontspanningstherapie (3 jaar) en Sounder Sleepmethode (2 jaar): praktische oefeningen die gebruik maken van de ademhaling, het lichaamsgevoel en het bewustzijn. Spanning en ontspanning leren en ervaren geeft uiteindelijk meer rust in het dagelijks leven.

Methode Spierkettingen Busquet (4 jaar): een heldere onderzoeks- en behandelvorm waarin ik kijk naar de relatie en verbinding van de diverse ( vaak onbegrepen) lichamelijke klachten. Mijn uitleg maakt mensen duidelijk hoe het kan komen dat ze klachten hebben. Ook wordt vaak inzichtelijk waardoor het is ontstaan en hoe het dus aangepakt kan worden.

Dry Needling: een adequate en efficiënte aanvulling op de Methode Spierkettingen Busquet die snel beperkingen opheft en spierklachten verlicht waardoor deze en de bindweefselrelaties kunnen herstellen.

Coach opleidingen: Coach en Counselor Trans-Actionele Analyse ( CTA i.o) NLP practicioner en master. Ik ben overtuigd van de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest.  Wanneer alle aspecten in balans zijn ervaren we “flow” in ons leven. Met mijn vaardigheden help ik je zelf de teugels van je leven in handen te nemen via bewustwording. Dit geeft je keuze, vrijheid, zelfrespect en eigenwaarde en leidt tot een volwaardig leven met veel plezier.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer