Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 439 030

whapplogo_4q12.640.jpg 06 51 439 030

Partners

FysioSonnevelt heeft zich als doel gesteld samen te werken met andere organisaties binnen de gezondheidszorg.

Je vindt hieronder organisaties waar FysioSonnevelt mee samenwerkt. Klik op het logo van de organisatie om direct naar de betreffende website te gaan.

Zou je als organisatie willen samenwerken met FysioSonnevelt, neem dan contact met ons op. V-Motion Bedrijfsoefentherapie 

FysioSonnevelt is partner met V-Motion Bedrijfsoefentherapie om vraagstukken vanuit het bedrijfsleven optimaal te kunnen beantwoorden. Op locatie bij u op het werk of binnen de praktijk. 

V-Motion bedrijfsoefentherapie is gespecialiseerd om u en uw personeel zo fit mogelijk te houden. Want als u en uw personeel goed functioneert, functioneert uw bedrijf goed. Dit doe ik door fysieke klachten te voorkomen of te verhelpen bij u op locatie of in de praktijk van Fysio Sonnevelt in Zeist.

Door mijn opleiding als oefentherapeut Cesar ben ik gespecialiseerd in bewegingstherapie. Zo kijk ik niet alleen naar de werkplek maar ook naar de persoon. Daarnaast weet ik door mijn opgedane ervaringen binnen diverse functies dat je met een klein aantal aanpassingen al snel veel resultaat creëert voor u, uw werkgever en uw bedrijf.

Samen zijn wij sterk in zorg voor werk!
  


 Bauerfeind

FysioSonnevelt is partner met Bauerfeind om u dat stukje extra ondersteuning te bieden voor uw lichaam door middel van het adviseren en waar nodig op te meten van de bandages/orthesen producten. Door de samenwerking kan het product binnen twee werkdagen geleverd worden. Bauerfeind staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die comfortabel zijn.


 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer